S dolaskom toplijih mjeseci u potrazi smo za udobnom obućom u kojoj stopalo može „disati“ i u kojoj je moguće obavljati svakodnevne aktivnosti bez boli čak i ako ih ne skidate satima s nogu.

Galerija Antonija Mišura Sandrić Stradivarius sandale, 249,90 kn Birkenstock natikače Arizona, 599 kn +2 Deichmann natikače, 99 kn

I Antonija Mišura Sandrić ljubiteljica je takve vrste obuće. U ljeto prednost daje natikačama širokog kalupa i ravnih potplata koje jamče maksimalnu udobnost.

Na svojem Instagram profilu nedavno je podijelila fotografiju iz prekrasnog Šibenika u vrlo ležernoj kombinaciji kojom su dominirale upravo ovakve natikače.

Bež model obuhvaća i dva podesiva remena s čičkom koja se prilagođavaju pojedincu, pa u njemu mogu uživati dame bez obzira na širinu stopala. Dodatan plus za noge jest ako nabavite natikače s uključenim ortopedskim uloškom.


Bivša hrvatska košarkašica bež natikače ravnih potplata sparila je s lepršavim kompletom zanimljivog uzorka sastavljenim od bluze kratkih rukava i odgovarajućih hlača širokih nogavica. Izdanje je zaokružila s nekolicinom decentnih komada nakita.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli nekoliko modela udobnih natikača ravnih potplata po uzoru na Antoniju Mišuru Sandrić.

Reserved natikače, 139,90 kn Reserved natikače, 139,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju