Košarkašica Antonija Sandrić krajem siječnja rodila je sinčića Noela. Dolazak malog brace sigurno je bio najljepši poklon za njezinu kćerkicu Taru, koja je 3. veljače proslavila drugi rođendan.

Lijepa mama sada je posvećena svojim mališanima, s kojima je izašla i u šetnju. Ekipa na okupu, napisala je na svojem službenom profilu na Instagramu uz fotografije nastale tijekom lijepog sunčanog dana kao stvorenog za ležernu šetnju u društvu najmilijih.

S obzirom na to da je Antonija sportašica, nije ni čudno da jako voli i sportski stil odijevanja. Tako je i za ovaj izlazak odabrala vrlo modernu sportsku kombinaciju, u kojoj su se istaknule i tenisice.

Poznavatelji trendi modela sigurno su odmah prepoznali kako su u pitanju tenisice modne kuće Balenciaga.

U pitanju je predimenzionirani model s troslojnim potplatom koji ima i prozirni dio. Potplati su zbog toga uistinu efektni, ali imaju i jednu bitnu funkcionalnu značajku. Naime, u njih se ubrizgava termoplastični poliuretan kako bi se stvorio zračni jastučić koji tenisicu čini lakšom i ugodnijom za hodanje.

Trenutno jedne od najpopularnijih tenisica modne kuće Balenciaga Antonija je kombinirala s trenirkom, prošivenim prslukom i šiltericom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju