Ashley Graham danas je jedan od najpoznatijih plus size modela na svijetu. Ova ljepotica svojim prekrasnim licem i putenom linijom zavodi k'o od šale, a usporedimo li njene današnje fotografije s onima od prije 10 godina slobodno možemo reći kako Ashley izgleda bolje no ikada


Najpoznatiji plus size model Ashley Graham na svom je Instagram profilu otkrila mali dio njezine modne prošlosti. Putena manekenka pohvalila se jednom od prvih modnih fotografija od prije 10 godina.

Kada je imala samo 18 godina Ashley je odradila modno snimanje za brend Torrid. Odjevena u kratku traper jaknu, svjetlo plavu bluzu, bijeli top i traperice popularna XL manekenka je pozirala uz bubnjeve držeći u ruci drvene palice.

Ashley Graham je tijekom godina svoj izgled dovela do vrhunca te možemo reći kako danas izgleda bolje no ikada

Iako fotografija iz prošlosti opisuje lijepu i atraktivnu manekenku, 28 godina stara Ashley je tijekom godina svoj izgled dovela do vrhunca te slobodno možemo reći kako danas izgleda bolje no ikada.

Iako danas maksimalno ulaže u svoj izgled Ashley nije pokleknula pred trendom iskrivljivanja slike ženskog tijela.

To je potvrdila hrabrom fotografijom na Instagram profilu na kojoj vozeći bicikl u tunici i vrućim hlačicama ponosno pokazuje svoja bedra na kojima je jasno vidljiv omraženi celulit.

Malo celulita nikome ne škodi. Prestani te se osuđivati i prihvatite ono što društvo naziva ružnim



Komentar uz fotografiju još je zanimljiviji te je oduševio njezine brojne fanove. 'Malo celulita nikome ne škodi. Prestani te se osuđivati i prihvatite ono što društvo naziva ružnim', napisala je lijepa Ashley.

U galeriji fotografija donosimo najatraktivnija izdanja XL modela Ashley Graham.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju