Francuskinje su poznate po svojoj ljubavi prema modi i kozmetičkim preparatima. Kvalitetna njega lica vrlo je važan dio svakodnevne rutine Francuskinja stoga ne čudi da je upravo proizvod za njegu lica taj koji se svake sekunde proda u ovoj europskoj državi. O kojem je proizvodu točno riječ saznajte u tekstu

Francuska industrija njege za kožu u punom je cvatu. Potražnja za raznim preparatima raste iz dana u dan, a Francuskinje godišnje potroše čak 16 milijardi kuna na anti-age proizvode. Također, anti-age preparate počinju koristiti dosta ranije od ostalih Europljanki pa ova brojka toliko i ne čudi.

'Francuskinje su poznate po tome što pridaju veliku pozornost pravilnoj njezi lica'

Proizvod za njegu kože koji Francuskinje naprosto obožavaju je Avène termalna voda. Upravo se ova bočica spreja proda svake sekunde u Francuskoj.

Riječ je o proizvodu koji sadrži protuupalna i umirujuća djelovanja te štiti kožu. Naime, istraživanja su pokazala da cink koji se nalazi u vodici spreja bogatoj mineralima proizvodi antioksidanse koji pomažu u borbi protiv štetnih UV zraka.

Sadržaj ovog spreja čine minerali, što znači da oni pomažu umiriti iritiranu i pojačano osjetljivu kožu. Između ostalog, s ovom termalnom vodom možete i skidati šminku ili jednostavno osvježiti izgled vašeg lica.

Avène termalna voda dolazi u spreju od 50, 150 i 300 mililitara te ovisno o veličini raspon cijena se kreće od 30 do 90 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju