Sezona balkon je otvorena pa tako i Maja Živković iz Palea u Bosni i Hercegovini svaki slobodni trenutak provodi na svom balkončiću od tri kvadrata uređenom u boho stilu. Kao i u njezinu stanu u kojem je naglasak na bijelim i svijetlim tonovima te rasvjeti, tako je i balkon uređen u svijetlim i opuštajućim tonovima.

Kombinacijom modernog i skandinavskog stila Maja Živković uredila je topao i ugodan dom za svoju obitelj, a njezin stan od 70 četvornih metara ima i mali balkon koji je s proljećem ponovno oživio. Balkon od svega tri kvadratna metra uređen je u boho stilu, a iako mali, odiše obiljem šarma.

Za balkonski namještaj odabrala sam pletenu ljuljačku, stvorenu za opuštanje nakon napornog dana, lounge stolicu i okrugli stolić, kaže Maja. Dodatan šarm balkonu daju detalji poput zgodnih malih ljestvi za cvijeće, vrlo praktičnih jer štede prostor, kao i zidne police koju također krase teglice s cvijećem. Prostor je uredila s petunijama, pelargonijama, aloe verom, tamjanikom, tropskom puzavicom i dekorativnim drvcem.

U večernjim satima na Majinu balkonu zavlada posebno lijepa i relaksirajuća atmosfera.

Dekorativni jastuci, lampice i fenjeri neizostavni su detalji u ljetnim noćima za ugodniju atmosferu, dodaje. Obzirom da je sezona balkona otvorena, trudi se svaki slobodan trenutak provesti na svom preslatkom balkončiću.

Slika nije dostupna Tako ugodan stan u kojem je bijela kuhinja visokog sjaja glavna zvijezda

Ljubičasti balkon 10 fotografija koje će vas inspirirati da balkonu dodate barem malo ljubičaste

Balkon je moja mala oaza za odmor i opuštanje, mjesto za ispijanje popodnevne kave i čitanje, kaže Maja Živković iz Palea u Bosni i Hercegovini.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju