Princ Harry, koji je prošle godine šokirao Britaniju kada se, zajedno sa suprugom Meghan povukao s kraljevskih dužnosti je, u intervjuu Opri Winfrey, čiji su dijelovi objavljeni u nedjelju, kazao kako strahuje od toga da bi se povijest mogla ponoviti.

TV mreža CBS u nedjelju je objavila dva kratka isječka iz intervjua Opre Winfrey s britanskim bračnim parom, koji bi se trebao emitirati 7. ožujka.

To je prvi TV intervju što su ga vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dali medijima otkako su prošle godine doselili u Kaliforniju.

Moja najveća bojazan je da bi se povijest mogla ponoviti, rekao je Harry, očigledno pritom misleći na događaje povezane s njegovom majkom, princezom Dianom, koju su neki predstavnici britanskih medija do te mjere neprestano progonili da je skončala u 36. godini u automobilskoj nesreći u Parizu, nedugo nakon razvoda od princa Charlesa.

Slika nije dostupna Meghan Markle: Posebno značenje iza haljine u kojoj je vojvotkinja objavila da je trudna

Slika nije dostupna Stiže prinova: Princ Harry i Meghan očekuju drugo dijete

Harry (36) tijekom intervjua s Winfrey sjedi pokraj Meghan (39) i drži je za ruku. Par je ovaj mjesec objavio da očekuje drugo dijete.

Sad mi je uistinu puno lakše i mogu reći da sam sretan što je, dok s tobom razgovaram pokraj mene i moja supruga... jer ne mogu ni zamisliti kroz što je sve ona (Diana) sama morala prolaziti u sličnim situacijama svih tih godina. Nama dvoma bilo je nevjerojatno teško, no bar smo imali jedno drugo, rekao je Harry i tako još jednom pokazao koliko uistinu voli i obožava svoju suprugu. .

U isječcima intervjua Winfrey ističe da nijedna tema tijekom intervjua nije zabranjena te u jednome trenutku Harryju i Meghan kaže da su "upravo izrekli neke prilično šokantne stvari", među kojima i to da je situacija u kojoj su se znali naći bila "gotovo neizdrživa".

Osim o preseljenju u SAD, par će prema najavam govoriti i o planovima za budućnost. Osim toga, Meghan će se osvrnuti na razdoblje u kojem je zakoračila u kraljevski život, a govorit će i o majčninstvu i braku te o tome kako je živjeti pod velikim pritiskom javnosti.

Beba Archie Rođendanski video: Preslatki Archie pokazao da zna nasmijati mamu i tatu

"UČINIO SAM ŠTO BI SVAKI SUPRUG I OTAC UČINIO"

U nedavnom intervjuu s Jamesom Cordenom Harry je pak rekao da su mediji u njegovom životu stvorili "teško okruženje" koje mu je uništavalo mentalno zdravlje, ali rekao je i da nije otišao od kraljevske obitelji. Objasnio je kako je to prije bilo povlačenje, nego odlazak.

Učinio sam ono što bi svaki suprug i svaki otac napravio. Bilo je to "moram odvesti obitelj odavde". Ali nikada se nismo udaljili. Nikada neću otići, uvijek ću pridonositi, rekao je tada.

Slika nije dostupna "Povijest se ponavlja": Princ Harry i Meghan Markle podsjetili na priču staru 84 godine

Podsjetimo da se prije preseljenja u Kaliforniju, par žalio na odnos britanskih tabloida prema Meghan, čiji je otac bijelac, a majka Afroamerikanka, a po njihovim riječima, neki su postupci eskalirali do razine maltretiranja i rasizma.

Buckinghamska palača je u veljači objavila da se Harry i Meghan više ne mogu vratiti na dužnost aktivnih članova britanske kraljevske obitelji. (Hina/Ma.B.)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju