Svako godišnje doba sa sobom nosi određene trendove u modi i ljepoti. Oni se u današnje vrijeme stvaraju na društvenim mrežama i tako preko noći postaju viralni.

Galerija Baršunasti nokti Baršunasti nokti Baršunasti nokti +15 Baršunasti nokti

Jedan od njih je najnoviji trend u manikuri zainteresirao je brojne ljubiteljice lijepo uređenih noktiju. Radi se o baršunastim noktima koji izgledaju tako efektno i savršeni su za prijelazno razdoblje.

Zrelo ljeto najbolje je vrijeme za isprobavanje novih trendi manikura. Lubenice, jagode, citrusi i motivi podvodnog svijeta pričekat će do sljedećeg ljeta, a nadolazeću jesen ćemo dočekati s nešto elegantnijim i suptilnijim manikurama.

Baršunasti nokti Baršunasti nokti (Foto: Instagram@nailsxmina)

Stručnjaci kažu da će i ove jeseni postojati samo jedno pravilo kod uređenja noktiju. Ono glasi da pravila zapravo nema, ali da su prirodnije i oku ugodnije manikure ipak dobile prednost nad šljokicama, cirkonima i kričavim nijansama.

Baršunasti nokti oponašaju teksturu najdraže svečane haljine, s dodatkom tekućeg sjaja koji se presijava čim pomaknete ruku. Savršeni su izbor za prilike u kojima želite zablistati, ali u svakodnevnim situacijama u kojima vam je dovoljno da nokti izgledaju uredno.

Ovo je nova varijacija na temu mega popularnih glaziranih noktiju koje je osmislila Hailey Bieber, a posebno će se svidjeti ženama koje se jednako dobro osjećaju u trenirci s razbarušenom punđom i svečanoj haljini s potpunim makeup-om i savršeno stiliziranom frizurom.

Baršunasti nokti Baršunasti nokti (Foto: Instagram@thewnailbar)

Ako vam se svidjela ovakva manikura zavirite u našu galeriju na početku teksta i pronađite ideju koju biste mogli pokazati u svom salonu i počastiti se ovim predivnim noktima.

Elegantnu manikuru koja je zaludjela društvene mreže možete napraviti i sami u pet jednostavnih koraka Mramorni nokti Mramorni nokti Mramorni nokti +17 Mramorni nokti

20 dokaza da je ružičasta manikura uvijek pun pogodak Ružičasta manikura Ružičaste manikure Ružičaste manikure +7 Ružičaste manikure

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju