Bella Hadid bila je mamac za poglede na crvenom tepihu u Cannesu dok je pozirala uoči premijere filma 'The Unknown Girl' (La Fille Inconnue). Blistala je u večernjoj haljini koja ne dozvoljava nošenje klasičnog donjeg rublja


Manekenka Bella Hadid bila je zvijezda crvenog tepiha uoči premijere filma 'The Unknown Girl' na 69. Filmskom festivalu u Cannesu na kojoj se pojavila kao gošća. Mlađa sestra Gigi Hadid odabrala je za ovu priliku crvenu svilenu couture haljinu Alexandrea Vauthiera koji je razotkrio fit figuru 19.-godišnjakinje.

Zbog visokog izreza na boku, grudima i leđima, moglo bi se reći kako ova večernja haljina ima trostruki dekolte, te onemogućava nošenje klasičnog donjeg rublja. Lijepa Bella je unatoč tome sigurno hodala francuskim crvenim tepihom u crnim štiklama s potpisom Giuseppea Zanottija te bez ikakvih modnih poteškoća.

Američka manekenka sve je traženije lice u modnom biznisu – početkom tjedna nosila je reviju Misha Collection na australskom Tjednu mode u Sydneyu, a potom se doletjela na Azurnu obalu gdje se pojavljuje na glamuroznim večerama u sklopu Filmskog festivala u Cannesu.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako Bella Hadid nosi haljinu koja je zacrvenjela brojne obraze na crvenom tepihu u Cannesu, ali i druge dame koje su odabrale ovu vatrenu boju za Azurnu obalu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju