Unatoč tome što je u visokom stupnju trudnoće, Beyonce se ne odriče visokih štikli kakve bi većina trudnica preskočila. Na košarkašku utakmicu obula je trendi natikače s potpeticom koje nisu mazile njena osjetljiva stopala

Pjevačica Beyonce sa suprugom Jay Z-jem gledala je košarkašku utakmicu u Los Angelesu. Ni za tu ležernu prigodu, 35-godišnja diva nije se odrekla glamura te je jednostavne crne tajice i top nosila uz crnu jaknu s cvjetnim aplikacijama na rukavima. Poglede je privlačila i njena velika šarena torba brenda Gucci te gusta kovrčava kosa.

'Crne 'mules' štikle otkrile su da i Beyonce muči česti problem trudnica - natečena stopala i gležnjevi'

I dok bi većina trudnica u visokom stupnju trudnoće (slavni par nije otkrio kada bi se njihovi blizanci trebali roditi, ali pretpostavlja se da je Beyoncin termin poroda početkom ljeta) izbjegla nositi visoke štikle, glazbenica ih se ni sada ne odriče. No ipak, crne "mules" sandale otkrile su da i Beyonce muči česti problem trudnica - natečena stopala i gležnjevi.

Kako li je samo uspjela ugurati tako natečena stopala u te štikle?!
, čudili su se neki u komentarima na internet portalima. Nekima možda to nije jasno, ali lijepa trudnica očito se ne planira odreći svoje omiljene obuće bez obzira koliko to bolno izgledalo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju