Prvi webshop za psiće – Double Trouble Dog Boutique u svojoj ponudi nudi božićne poklone za četveronožne ljubimce

Galerija Jaknice za psiće u plavoj i crnoj boji (Foto: Zadovoljna.hr) Prigodna jaknica s motivom soba (Foto: Zadovoljna.hr) Jaknice za psiće (Foto: Zadovoljna.hr) +4 Jaknice za psiće (Foto: Zadovoljna.hr) Ako ste vlasnik psića, onda se pod vašim borom svake godine nađe i jedan poklon za vašeg ljubimca. 

Ovih blagdana vlasnici pasa mogu se opustiti i uživati zbog Double Trouble Dog Boutiquea, novootvorenog webshopa - butika za psiće koji nudi najslađe božićne poklone. Prigodne hoodice/jaknice s motivima sobova i majice sa snjegovićem vjerovatno će više oduševit same vlasnike, jer će im psići u njima izgledati još slađi nego što jesu, a u ponudi su i personalizirani božićni poklon-paketi u kojima će psići uživati.

Osim božićnih poklon kutija, u ponudi su preslatke pamučne hoodice i majice. Ugodna hoodica/jaknica na čičak za lagano oblačenje, namijenjena je svim malim i velikim pomoćnicima Djeda Božićnjaka, na sebi ima motive soba, a dolazi u dvije boje – crvenoj i zelenoj.

Osim božićnih poklon-kutija, u ponudi su preslatke pamučne hoodice i majice. Ugodna hoodica/jaknica na čičak za lagano oblačenje, namijenjena je svim malim i velikim pomoćnicima Djeda Božićnjaka, na sebi ima motive soba, a dolazi u dvije boje – crvenoj i zelenoj.

Predivna majica sa snjegovićem izrazito je mekana i udobna, savršenog kroja te od debelog 100% pamučnog makoa. Majica je napravljena u tipu trenirke sa cool snjegovićem na leđima, savršena je za tople šetnje ili šepuranje oko božićnog bora. Radi se o cozy majici, za pse sa stavom i stilom!

Double Trouble Dog Boutique nastao iz ideje dviju zaljubljenica u svoje psiće. Sonja i Petra krenule su od ideje da bi psići trebali izgledati dobro i moderno kao i njihovi vlasnici, ali da im u isto vrijeme bude ugodno. Njihova želja i misija je da pomognu vašem najboljem prijatelju da bude moderan, elegantan i u trendu, kao što i mi svi sami želimo biti, i naravno, presladak kakav i je.

Ljubav za pse je u našoj krvi. Mi vidimo ljubimce kao članove naše obitelji i želimo im uljepšati život u svakom pogledu, učiniti ga zabavnijim i uzbudljivijim. Stoga smo uložili veliki napor u proizvodnju elegantog dizajna, u izbor kvalitetnih tkanina i materijala kako bi kreirali posebne i zanimljive proizvode.

I najvažnije od svega, da svi proizvodi budu uz njihov dobar izgled i udobni vašem psu, a ugodni za oko njihovim vlasnicima. Proizvode od ostalih proizvođača biramo uz posebno inzistiranje na kvaliteti, dizajnu, praktičnosti i udobnosti,  objašnjavaju Sonja Kireta i Petra Miklenić, vlasnice Double Trouble Dog Boutiquea.

Ovaj jedinstveni online butik za pse želi ponuditi cjelokupnu ponudu, od svakodnevne ogrlice i zdjelice do ekstra posebnog outfita za svečanu prigodu. Nastoje ponuditi najbolju kvalitetu i najnovije trendove po razumnim cijenama.

Osim samog webshopa, Sonja i Petra jedan dio asortimana same proizvode gradeći svoj brend za psiće - Double Trouble. Unutar svog brenda u ponudi imaju ogrlice, dekice i marame koje same rade, dok vodilice od konopa ili kože, Doggy vješalice i Toybox igračke za njih izrađuju po njihovoj ideji.

Cijene božićnih poklon-kutija su od 80 do 195 kn, a majice i hoodice su od 90 do 100 kn, ovisno o veličini vašeg psića. Glavne zvijezde božićne kampanje Double Trouble Dog boutiquea su Balluk i Georges, a sve proizvode možete pogledati na https://www.double-trouble.hr/. Rudolf box (Foto: Zadovoljna.hr) Božićna poklon kutija Rudolf box (Foto: Zadovoljna.hr) Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju