Blake Lively prava je trendseterica koja naprosto obožava modu. Svoju ljubav prema dobrim štiklama dokazala je fotografijom svog ormara s cipelama koju je objavila na Instagramu

Blake Lively na Instagramu je pokazala dio svog ormara s cipelama koji će sigurno zadiviti sve ljubiteljice štikli.

U njemu najviše mjesta zauzimaju modeli dizajnera Christiana Louboutina i glumica kaže da je 'opsjednuta s njim'. Vidite, ja imam ozbiljan problem. Posjedujem toliko njegovih cipela da bi me trebalo zatvoriti u bolnicu. Ako mene pitate, njegove prekrasne Pigalle Strass salonke su jednostavno savršene, priznala je u jednom interjvuu.

 

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

Osim Louboutina, u ormaru su se našli i Manolo Blahnik, Stuart Weitzman, Charlotte Olympia, Sophia Webster, Nicholas Kirkwood, Givenchy, Lanvin, Yves Saint Laurent, Kurt Geiger te mnogi drugi.

U impresivnom ormaru s cipelama najviše mjesta zauzimaju modeli Christiana Louboutina.

Zgodna glumica visokih potpetica nije se odrekla ni tijekom trudnoće. Kaže da jednostavno obožava kako se osjeća u štiklama i ne vidi razlog zašto ih ne bi mogla nositi kad god to poželi.

Za razliku od mnogih drugih velikih zvijezdi, Blake nema stilista i sama bira svoju odjeću u obuću, a samo mali dio njezine nevjerojatne kolekcije cipela pogledajte galeriji.

SAVJET: Ako vam se grče stopala dok nosite omiljene štikle isprobajte metodu 'spajanja' nožnih prstiju za bezbolno nošenje štikli na kojem će vam stopala biti zahvalna. Također provjerite kakve su potpetice najbolje za zdravlje naših nogu i pogledajte modele štikli koje preporučaju ortopedi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju