Blake Lively i Taylor Swift imale su žensku večer, a dvije prijateljice večerale su u poznatom njujorškom restoranu Zero Bond. Obje su izgledale vrlo stajliš, naročito Blake koja je odabrala šarenu odjevnu kombinaciju i pokazala da joj boje izvrsno stoje.

Galerija Blake Lively u minici i salonkama - 6 Blake Lively u minici i salonkama - 3 Blake Lively u minici i salonkama - 5 +5 Blake Lively nosi salonke od tvida modne kuće Christian Louboutin

I ne samo to, šareni stajling pokazao je i da Blake Lively u svemu izgleda fantastično, pa i kada skupa nosi naizgled nespojive modne komade. Svoju kombinaciju za odlazak na večeru s prijateljicom Taylor Swift u New Yorku prelijepa glumica složila je od suknje mini kroja od tvida modne kuće Chanel.

Blake Lively u minici i salonkama - 3 Blake Lively u Chanelovoj minici i salonkama Christian Louboutin (Foto: Profimedia)

Jako zgodna suknjica ružičaste nijanse upotpunjene svjetlucavim nitima ima sitne resice na rubu te lažne džepove za dodatan dašak šik stila. Nosila je i Chanelovu plavu torbu izrađenu od trapera, koju je sjajno povezala s traper košuljom-jaknom modne kuće Versace.

Košulja u kombinaciji svijetlog i tamnijeg trapera ima šarenu podstavu, u prepoznatljivom Versaceovom stilu, koja taj komad čini još zanimljivijim. Košulju je nosila raskopčanu te se ispod nje mogla vidjeti bijela majica sa šarenim crtežom Mickeyja Mousea.

Blake Lively nosi salonke od tvida modne kuće Christian Louboutin Blake Lively nosi salonke od tvida modne kuće Christian Louboutin (Foto: Christian Louboutin)

A kakve je tek štikle odabrala – salonke modne kuće Christian Louboutin, modle 'Pigalle Follies' izrađen od šarenog tvida te finiširan glatkom kožom. Šareno, šareno i još malo šarenog – to je bilo pravilo Blake Lively dok se spremala za večernji izlazak s Taylor Swift. I nije pogriješila jer Blake je stvorena za boje!

Blake Lively u minici i salonkama - 4 Blake Lively nosi traper košulju-jaknu modne kuće Versace i salonke Christian Louboutin (Foto: Profimedia)

Blake Lively u sjajnom "golom" kombinezonu koji ne prelazi granicu dobrog ukusa Michael Kors i Blake Lively Blake Lively u kombinezonu s potpisom Michaela Korsa U Korsov kombinezon boje kože ušivene su sitne zlatne šljokice +2 Blake Lively na reviji Michaela Korsa

Ljetna haljina Blake Lively koja odlično stoji ženama i punije figure Blake Lively uvijek je veliki mamac za poglede Blake Lively u haljini australskog brenda Spell Design Blake Lively prošetala je sa suprugom njujorškim ulicama u lepršavoj ljetnoj kombinaciji +3 Spell Design, haljina Flora, 197 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju