Traperice su jedan od onih svevremenskih odjevnih komada bez kojeg mnoge žene ne mogu zamisliti svoju garderobu. Nosimo ih u raznim prigodama, najčešće svakodnevnim poput odlaska na posao ili odrađivanja raznih obveza.

Galerija Blake Lively u trapericama iz Zare Blake Lively u izlasku s prijateljicama Blake Lively nosi traperice iz Zare +3 Zara, 29,95 EUR

Traperice su odavno postale i odabir za večernje izlaske u kojima ih kombiniramo s elegantnijim ili pak glamuroznijim komadima poput vrtoglavih štikli i strogih sakoa, a nezamjenjive su i u ležernijim dnevnim izlascima u kojima želimo izgledati dobro.

Blake Lively u izlasku s prijateljicama Blake Lively u izlasku s prijateljicama (Foto: Profimedia)

Tako je i Blake Lively za druženje sa svojim prijateljicama odabrala traperice. Slavna glumica uputila se u poznati njujorški privatni klub Zero Bond u društvu Taylor Swift, Gigi Hadid i sestara Haim, Este, Danielle i Alane.

Blake Lively u trapericama iz Zare Blake Lively u trapericama iz Zare (Foto: Profimedia)

Nije posegnula za skupocjenim trapericama, nego je odabrala model španjolskog komercijalnog brenda Zara iz njihove proljetne kolekcije za 2023. godinu. Nosila je cargo-varijantu traperica s našivenim bočnim džepovima. Model visokog struka s nogavicama ravnog kroja upotpunila je crnim topom preko kojeg je prebacila prsluk, a izdanje je zaokružila sandalama s visokom potpeticom.

Već od 15 eura: 15 modela hlača koje ćemo ovo proljeće viđati na svakom koraku Cargo hlače već su neko vrijeme jako popularne Pull&Bear, 25,99 eura Stradivarius, 29,99 eura +12 H&M, 29,99 eura

Cargo-hlače, koje su kod nas poznatije kao vojničke hlače, jedan su od modela koji će prema mišljenju modnih znalaca obilježiti ne samo ovo proljeće nego i cijelu 2023. godinu. Ovi modeli ležernijeg kroja, ukrašeni predimenzioniranim džepovima na području bedara i inspirirani vojničkom modom, vrhunac popularnosti doživjeli su krajem 90-ih i početkom 2000-ih.

Zara, 29,95 EUR Zara, 29,95 EUR (Foto: Zara)

Sada se opet vraćaju u modu, prije svega zahvaljujući brojnim modnim kućama koje su ih posljednjih nekoliko sezona uvrštavale u svoje kolekcije. Očekivano, najpopularnija varijanta cargo-hlača je ona napravljena od trapera, ali ne zaostaju ni modeli od drugih materijala.

Isabel Marant, jesen/zima 2022. Isabel Marant, jesen/zima 2022. (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju