Umaški resort ljetna je baza obitelji Šuput Tatarinov, gdje su se Maja i njezin suprug Nenad vratili nakon što su obišli neka druga mjesta na obali. Zelena trava, palma i bazen bili su idilična pozadina za nove fotografije na kojima je glavna zvijezda, naravno, podmladak obitelji Bloom Tatarinov.

Galerija Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 7 Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 8 Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 1 +4 Bloom je pozirao i s maminim šeširom

Na fotografijama koje je mama Maja Šuput objavila na Instagramu Bloom Tatarinov trčkara po travi i osvaja srca i simpatije svojom odjevnom kombinacijom. Maja je svog mališana odjenula u najslađi ljetni outfit, plavu košuljicu koju dječak nosi raskopčanu i podvinutih rukava, te kupaće hlačice svijetlo zelene boje ukrašene plavim morskim zvjezdicama.

Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 5 Bloom je pozirao i s maminim šeširom (Foto: Instagram@majasuput)

Za dodatnu zaštitu od sunca Bloom nosi i slamnati šeširić, a čini se da je u nekom trenutku uzeo i mamin šešir španjolskog brenda Gianin, pa je i s njime pozirao. Na nogicama je nosio bež sandalice i baš se dobro zabavio.

Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 1 Bloom nosi plavu košuljicu i zelene kupaće hlačice ukrašene plavim morskim zvjezdicama (Foto: Instagram@majasuput)

Za obitelj Šuput Tatarinov ljetne radosti još uvijek traju, a koliko vole ljeto Maja je otkrila i u postu objavljenom uz fotografije svog sina:

Neuhvatljiv i neumoran, Bloom trči da mu ljeto ne pobjegne, napisala je pjevačica. Bloom je još jednom raspekmezio mnoge, pa su komentirali:

Neodoljiv... Uživajte, prebrzo odrastaju, nažalost.

Ti jedan slatki mali.

Neodoljiv je Blumić. Med.

Kakav ljepotan.

Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 2 'Neodoljiv je Blumić', komentirali su pratitelji Maje Šuput na Instagramu (Foto: Instagram@majasuput)

Bloom Tatarinov: Palmica na glavi i ljetna košuljica za pravu dozu slatkoće koja nam treba Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 6 Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 2 Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 7 +3 Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 3

Bloom na bazenu: Nove fotografije zbog kojih su slatkiša prozvali malim šefom Bloom Tatarinov s mamom Majom Šuput Bloom Tatarinov s mamom Majom Šuput na bazenu Bloom Tatarinov s mamom Majom Šuput na bazenu +2 Bloom Tatarinov s mamom Majom Šuput - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju