Donedavno zaboravljeni odjevni komad na velika vrata vratio se u modu. U pitanju je dobar stari – 'body'

U osamdesetim i devedesetim godinama 'body' je bio popularan odjevni komad koji je nestao iz trgovina pred naletom novih trendova.

Sada se vratio u modu, a jedan poseban model istaknuo se kao najtraženiji. U pitanju je 'body' s vezicama koji je postao nezaobilazan 'inventar' u ormaru slavnih dama. Žene vole 'body' zato što se (za razliku od majica ili košulja) ne može naborati kada ga nosimo 'u hlačama' i zato što lijepo naglašava figuru i obline.

Kod modela s vezicama nošenje grudnjaka je nemoguće, ali s obzirom na to da se on izrađuje od materijala koji će dati potporu grudima onda to i ne stvara veliki problem kod stiliziranja odjevne kombinacije.

Uz ovakav 'body' unijet ćete seksipil i u svoje dnevne kombinacije. Može se nositi uz traperice, obične hlače, suknju ili pak u casual-sportskoj varijanti, a jednako dobro izgleda na ženama manjih i većih grudi.

U galeriji provjerite kako se može nositi body s vezicama i pogledajte 3 modela po uzoru na slavne dame koje smo pronašli u trgovinama.

 

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju