Event portala Zadovoljna.hr na kojem je predstavljen projekt "Zadovoljna Akademija" posjetila je i glumica Bojana Gregorić Vejzović

U čarobnom ambijentu objekta La Grma u zaštićenom području park-šume Grmoščica održao se event portala Zadovoljna.hr na kojem smo predstavili svoj novi projekt pod nazivom "Zadovoljna Akademija".

Cilj projekta je omogućiti ženama svih dobnih skupina dodatno obrazovanje i usavršavanje uz pomoć različitih vrsta edukacije.

Među brojnim poznatim damama koje su posjetile event bila je i Bojana Gregorić Vejzović. Lijepa glumica svojoj elegantnom pojavom nikada nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ovaj put oduševila nas je preslatkom ljetnom kombinacijom stvorenom za ljetne izlaske.

Nosila je crne hlače i top sa sitnim točkastim uzorkom koji je iznimno popularan ovog ljeta, a čitavu kombinaciju podigla je sa štiklama i dodacima u srebrnoj boji s metalik odsjajem.

Uz tanki remen posebno se istaknula vrlo efektna torbica neobičnog oblika koja nije mogla proći neprimijećeno. Bojana je ovim izdanjem pokazala kako mudrim odabirom upečatljivih modnih dodataka možemo začiniti baš svaku odjevnu kombinaciju.

U galeriji pronađite nekoliko modela metalik torbica po uzoru na Bojanu Gregorić Vejzović, a zatim pogledajte kako je izgledalo druženje za pamćenje u organizaciji portala Zadovoljna.hr.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju