Glumački par Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović 7. siječnja slavi 18. godišnjicu braka, a mi smo se tom prigodom prisjetili romantične i prekrasne vjenčanice koju je Bojana nosila za svoj veliki dan.

Prošlo je 18 godina otkako su se Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović zavjetovali na vječnu ljubav. Glumački par vjenčao se 7. siječnja 2006. u lounge baru Škola u Zagrebu, a mladenka je izgledala prelijepo u vjenčanici koju bi zbog njezinog svevremenskog dizajna i danas izabrale mnoge mladenke.

Bojana Gregorić Vejzović udala se u vjenčanici hrvatske modne kuće Linea Exclusive - 3 Bojana Gregorić Vejzović nosila je čipkastu vjenčanicu ukrašenu satenskom vrpcom (Foto: Andrej Kreutz/24sata/Pixsell)

Za svoj dan vjenčanja Bojana je odabrala haljinu hrvatske modne kuće Linea Exclusive. Prekrasan prljavo-bijeli model vjenčanice napravljen od čipke i ukrašen svilenom vrpcom ispod grudi i na lijevom rukaviću dodatno je naglasio urođenu eleganciju prelijepe glumice. Haljina je decentno istaknula i Bojanin trudnički trbuščić te su ona i Enes dva i pol mjeseca nakon vjenčanja dobili sina Raula.

Mladenka je odabrala buket od ruža u prljavo bijeloj, nježno žutoj i ružičastoj boji, a cvjetni motiv prenesen je i na kosu jer je velikim cvijetom ukrasila punđu.

Bojana Gregorić Vejzović: Kratka haljina za nezaboravno izdanje na vjenčanju prije 14 godina Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 4 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 3 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 2 +7 Bojana Gregorić Vejzović na partyju povodom vjenčanja Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine - 5

Provjerite koji su to najveći trendovi u vjenčanjima u godini pred nama, dva se posebno ističu Trendovi u vjenčanjima u 2024. Trendovi u vjenčanjima u 2024. Trendovi u vjenčanjima u 2024. +6 Trendovi u vjenčanjima u 2024.

Divna vjenčanica bezvremenski je komad koji je jednako lijep i nakon 18 godina. 

Bojana Gregorić Vejzović udala se u vjenčanici hrvatske modne kuće Linea Exclusive - 2 Bojana Gregorić Vejzović udala se u vjenčanici hrvatske modne kuće Linea Exclusive (Foto: Andrej Kreutz/24sata/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju