Startas tenisice vukovarskog proizvođača Borovo osvojile Hrvatsku i regiju, krenule su i u osvajanje američkog tržišta. Hrabar potez itekako se isplatio, a da će se Startasice brzo uvući pod kožu i ljubiteljima mode 'preko bare' dokazao je američki Vogue koji ih je predstavio na svojoj web stranici


Najpoznatije Borovo tenisice u online izdanju američkog magazina Vogue? Nekada je možda zvučalo kao san, ali sada je to java. Naime, 'Vogue' je na svojoj web stranici predstavio Startasice.

Osvojio ih je ružičasti model s uzorkom jednoroga iz nove proljetne kolekcije koja će tek stići u prodaju. Vogue ih je predstavio u članku o tome kako unijeti dašak djetinjstva u modu za odrasle i svojim čitateljicama preporučio da Startasice kombiniraju sa Chanel narukvicom, Cutler and Gross sunčanim naočalama i ružičastim lakom za nokte brenda Pin.

Ekipu iz američkog Voguea svojio je ružičasti model s uzorkom jednoroga iz nove proljetne kolekcije koja će tek stići u prodaju.

BREND OD 1976. GODINE

Startas tenisice nastale su 1976. godine i originalno su bile zamišljene za igranje stolnog tenisa. Platnene tenisice s gumenim đonom bile su u cijelosti ručno izrađene od prirodnih materijala.

Obilježile su 80-te godine u Hrvatskoj i regiji, a vrhunac popularnosti doživjele su 1987. godine kada su bile sulužbena obuća Univerzijade koja se održavala u Zagrebu.

Nakon duge stanke u proizvodnji Borovo je prije nekoliko godina odlučilo udahnuti novi život slavnom brendu Startas i iz sezone u sezonu iznenađuju nas novim raznobojnim modelima koji se i dalje ručno izrađuju od prirodnih materijala u vukovarskoj tvornici.

Osim Startasica, sigurni smo da da bi se američkom časopisu 'Vogue' jednako svidjela i Borovo kolekcija gumenih čizmi Rubber.

 

PONOSNI smo na sve naše djelatnike!!!Najutjecajniji svjetski modni časopis Vogue u svom izdanju predstavio je naše Startasicehttp://bit.ly/1IN3uj8

Posted by Startas on Monday, January 18, 2016

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju