Nova generacija Healthy Mix pudera. Nije potrebno predstavljati već dobro poznati Bourjois puder...

Svojom svježom i kremastom teksturom, Healthy Mix oduvijek donosi blistav ten prirodnog sjaja. Oslobađa blistavost već dugi niz godina i dokazuje kako je nezamjenjiv beauty booster svim ženama.

No Bourjois ne živi na staroj slavi. Ne odmara.

Bourjois je angažirao stručnjake da ožive formulu voljenog Heathy Mix pudera

Ovih dana, koža je više nego ikad izložena štetnim utjecajima, a umorna i bezizražajna koža žudi za vitaminima i energijom!

Formula koja pruža energiju

Bourjois je angažirao stručnjake da ožive formulu voljenog Heathy Mix pudera. Nova verzija i dalje sadrži temeljne osobine Heathy Mix pudera, ali ima poboljšanu formulu koja briše masne tragove i donosi blistav ten!

Nova formula bez masnih mrlja sadrži kombinaciju vitamina C, E i B5 te pridonosi zdravom i blistavom izgledu. Zahvaljujući iluminizirajućem efektu ten izgleda svježe i odmorno.

Novi Healthy Mix osigurava prirodan izgled i ujednačen ten uz 16-satnu postojanost. Koža je njegovana, a tamne mrlje i crvenilo prekriveni.

Istinski svježa, kremasta, lagana tekstura ostavlja dobar osjećaj! Healthy Mix se stapa s kožom, omogućava joj da diše te ju ostavlja glatkom i mekom.

Nježan, a neodoljiv miris budi osjetila poput svih ostalih proizvoda iz Healthy obitelji.

HEALTHY MIX KOREKTOR: INSTANT OSVJEŽENJE

Zbogom umoru!

Zato što je područje oko očiju najosjetljivije i najvidljiviji su znakovi umora, Bourjois ga je odlučio razbuditi Healthy Mix korektorom.

Što obavija savršeno meki aplikator? Formula lagane teksture koja osigurava prirodan finiš. Jedini trag koji će ostaviti je blistav trag – koža se oslobodila tamnih tragova i sjena.

Redizajnirano pakiranje sa crvenim poklopcem sadrži formulu sa svježim, voćnim mirisom i sastojcima koji oživljavaju područje oko očiju. Sferične čestice zaglađuju kožu, a reflektirajući pigmenti pružaju blistavost. Savršenim stapanjem s kožom, Healthy Mix korektor briše znakove umora te pruža energiju u samo jednom potezu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju