Božić je vrijeme obiteljskih okupljanja, druženja s prijateljima, stvaranja novih, lijepih uspomena i prisjećanja na neke drage, prošle trenutke. A u posebnom sjećanju pjevačici Danijeli Martinović sigurno je i koncert "Božić s Danijelom", koji je Splićanka održala prije 17 godina u Lisinskom.

Galerija Koncert Danijele Martinović 2005. godine u Lisinskom pod nazivom 'Božić s Danijelom' - 10 Koncert Danijele Martinović 2005. godine u Lisinskom pod nazivom 'Božić s Danijelom' - 3 Koncert Danijele Martinović 2005. godine u Lisinskom pod nazivom 'Božić s Danijelom' - 7 +6 Koncert Danijele Martinović 2005. godine u Lisinskom pod nazivom 'Božić s Danijelom'

Nastup u čuvenoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu prestiž je koji je u svoju biografiju upisala i Danijela Martinović. Jedan od Danijelinih nezaboravnih koncerata u palači glazbe svakako je onaj održan početkom prosinca 2005. godine uoči Božića.

Koncert Danijele Martinović 2005. godine u Lisinskom pod nazivom 'Božić s Danijelom' - 7 Koncert Danijele Martinović 2005. godine u Lisinskom pod nazivom 'Božić s Danijelom' (Foto: Jurica Galoic/Pixsell)

Koncert naziva "Božić s Danijelom" bio je humanitarnog karaktera, a splitskoj pjevačici na pozornici su se pridružili i njezini dragi kolege, Doris Dragović, Dražen Žerić Žera te dvije glazbene legende koje nažalost više nisu s nama, Arsen Dedić i Kemal Monteno, s kojim je Danijela otpjevala veliki hit "Ovako ne mogu dalje".

Koncert Danijele Martinović 2005. godine u Lisinskom pod nazivom 'Božić s Danijelom' - 1 Dražen Žerić-Žera, Kemal Monteno, Doris Dragović, Arsen Dedić i Danijela Martinović na koncertu u Lisinskom prije 17 godina (Foto: Jurica Galoic/Pixsell)

Danijela je na pozornici Lisinskog blistala u dugačkoj haljini stisnutoj trakama u predjelu trupa preko koje je nosila svjetlucavi dugački kardigan, a presvukla se i u balsku haljinu gornjeg dijela korzetnog kroja. Jedan outfit posebno je dočarao ugođaj zime i Božića, a riječ je o dugom smeđem kaputu s krznom na kapuljači i vrpcom svezanom u mašnu, a upotpunila ga je krznenim grijačem za ruku "oponašajući" tako pjevače božićnih pjesama koji obilaze kuće, što je običaj koji se njeguje u SAD-u.

Severina i Danijela Martinović na Dori 2006. godine - 2 Severina i Danijela Martinović: Čije vam se izdanje s Dore 2006. više sviđa?

Nema sumnje da je taj 5. prosinca 2005. za Danijelu Martinović bio čaroban dan koji su uveličali i njezini roditelji, majka Ivanka i otac Ivan, koji nisu propustili božićni koncert svoje kćeri u čuvenom Lisinskom.

Koncert Danijele Martinović 2005. godine u Lisinskom pod nazivom 'Božić s Danijelom' - 5 Koncert Danijele Martinović 2005. godine u Lisinskom pod nazivom 'Božić s Danijelom' (Foto: Jurica Galoic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju