Roditeljima s malom djecom, ali i vlasnicima mačaka poznat je taj scenarij – ukrašeno božićno drvce omiljena je "meta" njihovim mališanima i krznenim ljubimcima. No u web trgovini Argos može se pronaći rješenje za ovaj problem – umjetno drvce koje ima grančice samo na gornjem dijelu.

Galerija Božićno drvce idealno za roditelje s malom djecom, ali i vlasnike mačaka - 3 Božićno drvce idealno za roditelje s malom djecom, ali i vlasnike mačaka - 1 Božićno drvce idealno za roditelje s malom djecom, ali i vlasnike mačaka - 4 +0 Božićno drvce idealno za roditelje s malom djecom, ali i vlasnike mačaka  

Ukrašavanje božićnog drvca u obiteljima s malom djecom i mačkama kao kućnim ljubimcima može biti i ne baš najbezazlenije. Znatiželjni mališani i mace jednostavno ne mogu odoljeti igranju s ukrasima koji su im u dohvatu, a to može završiti s razbijenim kuglicama, pa i s čitavim drvcem srušenim na pod, a ne daj bože da se i netko pritom ozlijedi.

Roditeljima s malom djecom, ali i vlasnicima mačaka poznat je taj scenarij – ukrašeno božićno drvce omiljena je 'meta' njihovim mališanima i krznenim ljubimcima



Zato će umjetno drvce koje ima grane samo u gornjem dijelu biti idealno rješenje. Drvce je visoko 1,8 metara, dok je promjer donjih grana 185 centimetara. Izrađeno je od PVC-a otpornog na vatru te se vrlo lako postavlja.

Drvce je trenutno na rasprodaji u web-trgovini Argos te je s 50 funti (420 kuna) sniženo na 33,33 funte (280 kuna). Uz klasično zeleno drvce, u ponudi je i drvce koje izgleda kao da je posipano snijegom, a njegova cijena na sniženju iznosi 37,50 funti (315 kuna).

Drvce se nažalost ne može naručiti u Hrvatsku, ali ako znate nekoga tko putuje u Veliku Britaniju ili Irsku, uvijek ga možete zamoliti da vam donese jedno ovakvo posebno božićno drvce.

Pročitajte i koja je to greška koju radimo čim kupimo božićnu zvijezdu i kako je izbjeći.

Božićno drvce idealno za roditelje s malom djecom, ali i vlasnike mačaka - 4 Argos, 315 kn (Foto: Argos)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju