Gdje god se pojavi, Branka Krstulović plijeni pažnju svojom prirodnom ljepotom i sjajnim stilom odijevanja

Branka Krstulović blistala je na otvaranju novog zagrebačkog kina Kaptol Boutique Cinema. Lijepa 41-ogodišnjakinja pomela je konkurenciju svojom naoko jednostavnom, ali vrlo upečatljivom kombinacijom i zanimljivim stajlingom.

Nosila je crnu haljinu modnog brenda Balmain iz "pre-fall" kolekcije za 2016. godinu. Uska haljina s vertikalno nanizanim kopčama sjajno joj je pristajala, a kombinirala ju je s crno-zlatnim sandalama.

Izdanje je upotpunila s dvije različite "statement" narukvice promišljeno raspoređene na obje ruke, jednu u smeđoj i jednu u crnoj boji, a u sve se sjajno uklopila ručna torbica boje konjaka.

Verziju ove haljine u boji pijeska svojedobno je nosila kolumbijska glumica Sofia Vergara, a model identičan Brankinom prošle godine odjenula je Kim Kardashian te ju kombinirala s "bomber" jaknom i "nude" sandalama.

Prema našem mišljenju, u ovom modnom troboju bez sumnje pobjeđuje Branka Krstulović koja zahvaljujući svojoj prirodno urođenoj eleganciji daje potpuno novu dimenziju ovoj haljini.

Tko bolje nosi haljinu modnog brenda Balmain?

glasova:

 

 

A post shared by BALMAIN (@balmain) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju