Kozmetički brend Catrice predstavio je novu limitiranu kolekciju "Marina Hoermanseder", kreiranu u suradnji s modnom dizajnericom Marinom Hoermanseder. Kolekcija je inspirirana njenom trenutnom kolekcijom proljeće/ljeto i zaštitnim znakom, kopčom za remen

Uspješna dizajnerica po drugi put surađuje s brendom Catrice, a ovog proljeća i ljeta inspiracija Marine Hoermanseder su nemirni leptiri, šareno cvijeće i blistave perlice.

Ova kolekcija sadrži kozmetičku torbicu s jedinstvenim uzorkom remena koja je mekana na dodir te nudi pohranu najvažnijih beauty suputnika (39,90 kn) te puderasta sjenila u četiri savršeno usklađene moderne boje s mat ili svjetlucavim završetkom u nijansi EYEconic Straps (39,90 kn).

Svoje mjesto pronašli su i dva ruža za usne s kremastom formulom za sjajne usne, u u nježnoj nude nijansi, Rose Bloom, kao i intenzivnoj rozoj, Fuchsia’s Flower (39,90 kn) te dugotrajni lakovi za nokte u četiri proljetne nijanse s mat ili sjajnim završetkom - Fuchsia´s Flower, Nectarine Butterfly, Côte D’Azur-Flair i Garden View (23,90 kn).

Naravno, rumenilo u nijansi Blushed Blossom koje se lagano blenda i čija kremasta tekstura ima lagan, puderasti završetak bilo je nezaobilazno (31,90 kn).

Kada su proljeće i ljeto u pitanju onda je i naglasak na sjajnom tenu. Upravo takav blistavi sjaj pružaju sjajne perle u nijansi Crystal Skin koje sadrže svjetlo-reflektirajuće pigmente nježnog fokusa (31,90 kn)  te se za njih u ponudi našao i kist s mekim i gustim čekinjama idealnim za nanošenje i blendanje puderastih tekstura (35,90 kn).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju