Prva dama Francuske Brigitte Macron poznata je po svom šik stilu odijevanja s kojim pomiče granice kada je riječ o pravilima odijevanja predsjedničkih supruga. Iznimka nije bio ni njezin izbor čizama za doček ženske francuske rukometne reprezentacije u Elizejskoj palači

Galerija Brigitte Macron u čizmama glam rock stila - 1 Brigitte Macron u čizmama glam rock stila - 6 Brigitte Macron u čizmama glam rock stila - 5 +2 Brigitte Macron u čizmama glam rock stila Brigitte Macron i njezin suprug, predsjednik Francuske Emmanuel Macron, u Elizejskoj palači dočekali su žensku rukometnu reprezentaciju koja je u finalu Svjetskog prvenstva za žene pobijedila Norvešku.

Kožnate hlače Brigitte Macron kombinirala je s crnim glam rock čizmama ukrašenima zlatnim gumbima

Za taj događaj Prva dama Francuske izabrala je rokerski stajling, kožnate hlače koje je kombinirala s crnim čizmama ukrašenima zlatnim gumbima. Robusne čizme glam rock stila zaista nisu obuća kakva se viđa na prvim damama, ali 64-godišnja Brigitte "isfurala" ih je fantastično. Čizama talijanskog brenda Strategia JFK čija je cijena 3315 kuna ne bi se posramile ni najveće rock-zvijezde. Dapače, vjerujemo da bi ih rado nosile u svojim odjevnim kombinacijama.

Rokerskom stajlingu finoću je dodala bijelom košuljom, dužim crnim puloverom i crnim kardiganom.
Brigitte Macron u čizmama glam rock stila - 6 Brigitte Macron u čizmama glam rock stila (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju