U Parizu je održana svečanost "Karl For Ever" kojom je odana počast preminulom modnom dizajneru Karlu Lagerfeldu koji je kreirao za modnu kuću Chanel. Bila je ondje i prva dama Francuske odjevena u haljinu koja "pobjeđuje" sve ostale modele.

Galerija Brigitte Macron u haljini koja ženama nikada neće dosaditi - 3 Brigitte Macron u haljini koja ženama nikada neće dosaditi - 2 Brigitte Macron u haljini koja ženama nikada neće dosaditi - 1 +3 Brigitte Macron u jednostavnoj, ali elegantnoj kombinaciji  

Pozirajuću fotografijam u društvu Sergea Brunschwiga, glavnog izvršnog direktora modne kuće Fendi, Sydneyja Toledanoa, direktora koncerna Moët Hennessy - Louis Vuitton i Brune Pavlovskyja, predsjednika modne kuće Chanel, Brigitte Macron ipak je bila u centru pažnju odjevena u svevremensku malu crnu haljinu.

Brigitte Macron izabrala je malu crnu haljinu, model koji je 'izumila' Coco Chanel

Prva dama Francuske izabrala je elegantni model s kratkim rukavima i dužine malo do iznad koljena koji stvara lijepu siluetu prateći liniju tijela. Vitku liniju Brigitte Macron dodatno je naglasio crni kožnati remen, a dašak ženstvenosti cjelokupnom stajlingu dale su i klasične crne salonke. Modnoj kombinaciji Brigitte je dodala diskretan nakit i crnu torbu.

Melania Trump i Brigitte Macron na obilježavanju 75. godišnjice Dana D - 3 Melania vs. Brigitte: Potpuni kontrast kod kojeg su (ipak) najzanimljivije štikle

Brigitte Macron u crvenoj haljini i crnim štiklama - 5 Potez u štiklama zbog kojeg muškarci nisu skidali pogled s Brigitte Macron

Odabravši malu crnu haljinu Brigitte Macron odala je počast velikoj Coco Chanel, osnivačici modne kuće Chanel za koju je kreirao Karl Lagerfeld. Coco Chanel željela je stvoriti haljinu pristupačne cijene koja će biti dostupna ženama iz svih društvenih slojeva, odnosno najširem tržištu. Haljinu koja će se moći nositi na bezbroj načina i tako je nastala mala crna haljina, najpopularnija haljina na svijetu. Kada je prvi put predstavljena 1926. godine, Vogue je pisao da će postati vrsta uniforme za sve žene i za sve ukuse. Više od 90 godina kasnije, mala crna haljina i dalje ima jednaku moć.

Brigitte Macron u haljini koja ženama nikada neće dosaditi - 2 Brigitte Macron u maloj crnoj haljini (Foto: Getty Images)

Brigitte Macron za pojavljivanja u javnosti voli birati kraće haljina, a neka prijašnja modna izdanja u omiljenom modelu prve dame Francuske pogledajte u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju