U Las Vegasu održana je dodjela glazbenih nagrada Billboard Music Awards na kojoj su pažnju plijenila Britney Spears i Jessica Alba u vrlo sličnim modnim kombinacijama


Britney Spears
otvorila je dodjelu glazbenih nagrada Billboard Music Awards 2016 atraktivnim nastupom u crvenom scenskom kostimu koji je razotkrio njeno fit tijelo. Na crvenom tepihu uoči početka ove prestižnog događanja, pak, plijenila je pažnju u kontrastnom crnom izdanju.

Za tu prigodu odabrala je prozirnu mini haljinu s dugim šlepom libanonske dizajnerice Reem Acre koju je sparila s nakitom brenda Jacob and Co te efektnim mrežastim čizmama koje su joj dosezale iznad koljena.

Sličnu modnu inspiraciju imala je i Jessica Alba, koja se na dodjeli ovih glazbenih nagrada pojavila u ulozi prezenterice. Odabrala je crnu prozirnu mini haljinu iz nove kolekcije Zuhaira Murada za jesen / zimu 2016.

Crnu haljinu A suknje sparila je s čizmama Stuarta Weitzmana te nakitom iz Cartiera. Obje dame odlučile su se za tamni smokey-eyes koji je dodatno zaokružio njihovo darkersko izdanje.

Kome bolje pristaju čizme visokih sara i prozirna mini haljina?

glasova:

U našoj fotogaleriji pogledajte i druga zapažena izdanja s ovogodišnje dodjele glazbenih nagrada Billboard Music Awards.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju