Američka pjevačica suvereno vlada pop scenom već gotovo dva desetljeća. Tijekom tog vremena navikla je izvoditi komplicirane koreografije na najvišim štiklama bez bojazni od pada. Ne čudi stoga što i u situacijama izvan pozornice bira hrabre modele cipela, i u njima se samopouzdano šeće


Britney Spears pojavila se na dobrotvornoj večeri Wild Night at the Zoo u Las Vegasu kojemu je glavni cilj bio prikupiti sredstva za djecu oboljelu od malignih bolesti, budući da je velika podrška organizacije Nevada Childhood Cancer.

Britney Spears suvereno vlada pozornicom u Las Vegasu već više od godine gdje nastupa u visokim potpeticama.

Majka dvoje djece za ovu je prigodu odabrala opuštenu modnu kombinaciju sastavljenu od uskog modela traperica i bordo topića koji je naglasio njenu plesačku figuru.

Casual modni izbor podigla je crnim sandalama s drvenom punom petom, koje su zbog specifičnog oblika i materijala nezahvalne za sigurno nošenje.

No kraljica pozornice u Las Vegasu koja već više od godine izvodi show po imenu Piece of Me u casinu Planet Hollywood Resort samopouzdano je hodala po stepenicama i drugim nezahvalnim terenom u visokim potpeticama.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako se Britney Spears nalazi u zahtjevnoj obući.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju