U vremenu kada se kao ideal ljepote nerijetko ističe vitka, mršava figura neke ljepotice na pijedestal vraćaju figuru pješčanog sata i obline zbog koji će svaka žena poželjeti koji kilogram. Trend koji nezaustavljivo vraća obline na tron prigrlile su mnoge žene



Zbog nekih prekrasnih žena s putenim oblinama, svatko će zavoljeti svoj odraz u zrcalu. Bombastične ljepotice poput Monice Bellucci, Beyonce, do plus size modela poput Ashley Graham i Robyn Lawley.

Sve ove ljepotice od glumica do pjevačica preko plus size modela uspjele su dokazati kako ženska ljepota ne nosi konfekcijski broj. I muškarci i žene zbog njih slave putene obline.

Zbog nekih ljepotica s putenim oblinama mnoge su žene napokon prigrlile svoju figuru i odraz u zrcalu

Nikoga ne ostavlja ravnodušnim raskošna ljepota filmske glumice Monice Bellucci, a svijet je nedavno oduševila i plus size manekenka Ashley Graham, prvi Xl model na naslovnici stranica Sports Illustrateda.

Žena koja definitivno zaslužuje biti na listi ljepotica s oblinama svakako je Kim Kardashian, reality zvijezda koja je upravo zbog slavnih oblina postala planetarno poznata.

Sve redom predivne žene s oblinama dostojnim zlatne medalje u kategoriji bujno je lijepo. Svaka od njih naime, na svoj je način utjecala da se pomaknu kriteriji ljepote. Upravo su zbog nekih ideala mršavosti raskošnim ljepoticama nepravedno brojeni navodni kilogrami viška.

Ljepotice iz kategorije bujno i lijepo dokaz su da su predivne žene svih oblika i konfekcijskih brojeva.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju