U Velikoj Britaniji pomno se prati svaki korak vojvotkinje od Cambridge, a svaka modna kombinacija u kojoj se pojavi biva rasprodana u trenu. Beatrice Borromeo na dobrom je putu da dobije takav status u Italiji. Poznata novinarka i televizijska voditeljica potječe iz stare milanske aristokratske obitelji, a zahvaljujući vezi sa sinom princeze Caroline od Monaka


Beatrice Borromeo
na dobrom je putu postati nova modna ikona, čiji profinjeni stil oponašaju tisuće Talijanki. Riječ je o 29 godina staroj novinarki i televizijskom licu koja je zaručena za Pierrea Casiraghija, mlađeg sina princeze Caroline od Monaka.

Zahvaljujući vezi s pripadnikom monegaške kraljevske obitelji, ali i vlastitim aristokratskim korijenima – otac joj je grof Don Carlo Ferdinando Borromeo - lijepa Beatrice često se pojavljuje na svečanim događanjima i plijeni pažnju svojom mladošću, ljepotom i modnom zaigranošću.

Lijepa aristokratkinja uživa nositi večernje haljine s potpisom slavnih dizajnera poput Georgea Armanija (koji je ujedno i njezin dobar prijatelj), ali rado poseže i za 'običnim' trapericama, koje je kombinirala uz pernatu jaknu i zimsku kapu i u kojoj se pojavila na pariškom Tjednu mode.

>> Top 10 najglamuroznijih žena svijeta

Plijenila je svu pažnju i na nedavno održanom balu ruža u Monte Carlu koju organizira dobrotvorna organizacija princeze Grace. U srebrnoj haljini do poda, s kosom skupljenom na stranu i s decentnim nakitom okretala je sve glave na ovoj gala večeri.

U našoj fotogaleriji pogledajte najzanimljivija modna izdanja talijanske Catherine Middleton.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju