Nagovještavaju li nove fotografije sa snimanja serije "I tek tako" neku novu modnu fazu Carrie Bradshaw? To su se zapitali mnogi fanovi serije i najveće obožavateljice štikli nakon što su se pojavile fotografije na kojima Carrie nosi - klompe.

Galerija Carrie Bradshaw Modna kombinacija Carrie Bradshaw podijelila je obožavatelje Carrie Bradshaw štikle zamijenila klompama +0 Carrie Bradshaw na seru serije nosi natikače Gucci

Naravno, nisu bilo kakve klompe uskočile u kombinaciju umjesto Manolo Blahnik štikli.

U pedesetima je Carrie odlučila povremeno uskočiti u nešto udobniju, ali i dalje dizajnersku obuću pa nosi par natičkača prekrivenih logom modne kuće Gucci.

Uz natikače nosi sportske čarape, donji dio trenirke i dugi rozo-bijeli ogrtač, iskod kojeg se nazire kardigan s uzorkom, a onda ispod njega još jedna majica. Tu su još i bijele rukavice, platnena torba i ružičasti šešir.

Modna kombinacija Carrie Bradshaw podijelila je obožavatelje Modna kombinacija Carrie Bradshaw podijelila je obožavatelje (Foto: Profimedia)

Moguće je da je Carrie samo nabacila kombinaciju u svom stilu za brzinski odlazak u trgovinu, ali morat ćemo pričekati izlazak druge sezone serije da saznamo gdje se stvarno zaputila u ovom neobičnom izdanju s klompama, koje je podijelilo obožavatelje serije na društvenim mrežama.

Dok neki nemaju zamjerki i jedva čekaju saznati što se krije iza ove kombinacije, drugi su otvoreno izrazili nezadovoljstvo modnim smjerom u kojem ide Carrie Bradshaw.

"Što se događa s njezinom garderobom", "Reći ću to, Carrie na sebi ima kućni ogrtač i papuče", samo su neki od komentara.

Inače, iako se ne radi o uobičajenom izboru obuće za Carrie Bradshaw, ovo nije prvi put da se pojavljuje u za nju neuobičajenim cipelama. Fanovi serije "I tek tako" sjetit će se da je u prvoj sezoni nosila natikače Birkestock, ali razlog je bila operacija kuka.

Carrie Bradshaw: Posebna haljina sa snimanja "I tek tako" dokazuje njezinu ljubav prema vintage komadima Sarah Jessica Parker u vintage haljini Sarah Jessica Parker u vintage haljini Sarah Jessica Parker u vintage haljini +2 Sarah Jessica Parker u vintage haljini

I tada je Carrie bila u trendu jer su anatomske klompe njemačkog brenda Birkenstock imena "Boston" u kojima se pojavila bile jedne od najtraženijiih cipela u 2021. i 2022. godini.

Carrie Bradshaw na seru serije nosi natikače Gucci Carrie Bradshaw na seru serije nosi natikače Gucci (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju