Kraljevska obitelj, ali i cijela britanska i svjetska javnost ove godine slave posebnu kraljičinu titulu – Elizabeta II, postala je najdugovječniji britanski monarh i proslavila je platinasti jubilej, odnosno velikih 70 godina službe narodu Ujedinjenog kraljevstva.

Kako bi prigodno proslavili ovaj veliki događaj, kraljevska obitelj je organizirala slavlje tijekom cijele 2022. godine, a vrhunac slavlja traje upravo, od 2. do 5. lipnja.

Četiri dana intenzivne proslave uključivat će razna događanja – koncerte, vojne parade, raskošne gozbe i svečane povorke.

Galerija Catherine Middleton Kate Middelton - 2 Kate Middelton - 3 +5 Catherine Middleton u profinjenom izdanju u boji limuna

Drugi dan velike proslave, kraljevska obitelj je sudjelovala na Službi zahvalnosti u Katerdrali sv. Pavla. Ubrzo se princu Willamu pridružila supruga Catherine s princezom Charlotte i princom Georgeom.

Catherine je izgledala zaista glamurozno u svjetlo žutoj haljini s elegantnim šeširom na glavi.

Vojvotkinja od Cambridgea, odjenula je žutu profinjenu haljinu dugih rukava i dužine do gležnja koja je istaknula njezinu savršenu figuru. Haljinu je dizajnirala novopečena modna umjetnica Emilia Wickstead, kojoj se Catherine već nekoliko puta prepustila u ruke.

Kate Middelton - 6 Catherine Middleton u profinjenom izdanju u boji limuna (Foto: Profimedia)

Kombinaciju je upotpunila šeširom s dodatkom cvijeća, omiljenim modnim dodatkom kraljevskih dama, kojega je dizajnirao Philip Treacy i klasičnim Gianvito Rossi cipelama u bež boji. Poznato je kako Catherine jako voli spomenute salonke i posjeduje ih u svim bojama.

Kate Middelton - 5 Šešir je omiljeni modni dodatak kraljevskih dama (Foto: Profimedia)

Catherine Middleton i Camilla Catherine Middleton u nenametljivoj haljini savršenoj za poseban događaj

U čast kraljici, Catherine je stavila naušnice koje je kraljica nosila na sprovodu princa Philipa. Bahrein Pearl Diamond Drop naušnice dolaze iz privatne kolekcije njezina veličanstva, a nosila ih je i princeza Diana 1982. Naušnice su izrađene od bisera koje je kraljici i Philipu poklonio vladar Bahreina, povodom njihova vjenčanja davne 1947. godine.

Catherine Middleton Elegantna Catherine Middleton na svečanoj proslavi kraljičinih 70 godina vladavine (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju