Kada su u pitanju modni trendovi, vojvotkinja od Cambridgea napokon će doći na svoje.

Galerija Catherine Middleton Haljina brenda LK Bennett Catherine u haljini s točkastim uzorkom +5 Monica Bellucci u Dolce&Gabbana haljini za proljeće/ljeto 2019.

Catherine Middleton velika je ljubiteljica točkastog uzorka i posebno voli nositi haljine s tim "dodatkom". Tako je i prilikom posjeta londonskoj dječjoj bolnici Evelina odjenula točkasti model.

Catherine u haljini s točkastim uzorkom William i Catherine u dječjoj bolnici Evelina (Foto: Guliver/CoverImages)

Tamnozelenu haljinu britanskog brenda L.K. Bennett s bijelim uzorkom, ukrasnim gumbima i mašnom kombinirala je s maslinastozelenim salonkama modnoga dizajnera Gianvita Rossija. Haljina se prodaje po cijeni od 325 funti (2660 kuna), a isti model dostupan je i u tamnoplavoj boji.

Haljina brenda LK Bennett L.K. Bennett, 325 funti (2660 kuna) (Foto: L.K. Bennett)

Upravo će haljine s točkastim uzorkom za nekoliko mjeseci zavladati trgovinama. Brojne modne kuće uvrstile su takve modele u svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2019. godine, a s obzirom na to da se komercijalni modni brendovi uvijek inspiriraju trendovima s modnih pista, nema sumnje da ćemo u njihovoj ponudi vidjeti točkaste haljine.

Monica Bellucci u Dolce&Gabbana haljini za proljeće/ljeto 2019. Monica Bellucci u Dolce&Gabbana haljini za proljeće/ljeto 2019. (Foto: Guliver/CoverImages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju