Dan uoči službenog otvaranja tradicionalne vrtne izložbe u londonskom kvartu Chelsea održano je njezino predstavljanje uz niz događanja. Jedno od njih bio je i piknik na kojem se okupilo stotinjak učenika koji sudjeluju u kampanji posvećenoj vrtlarenju u školama.

Galerija Catherine Middleton na pikniku Catherine Middleton na pikniku Catherine Middleton na pikniku +2 Carole Middleton u haljini brenda ME + EM

S obzirom na to da tu izložbu organizira Kraljevsko hortikulturalno društvo, svake godine obilaze je i pripadnici britanske kraljevske obitelji. Princeza Catherine nenajavljeno se pojavila na pikniku i oduševila sve svojim prisustvom.

Catherine Middleton na pikniku Catherine Middleton na pikniku (Foto: Profimedia)

Razgovarala je s učenicima o raznim temama, a nakon toga krenula u razgledavanje vrtova. Za tu prigodu odabrala je haljinu u kojoj je, šetajući kroz zelene vrtove, na trenutke izgledala poput predivnog cvijeta.

Catherine Middleton na pikniku Catherine Middleton na pikniku (Foto: Afp)

U pitanju je rasprodani model brenda ME + EM izrađen od svile, koji je već nosila u nekoliko prigoda. Vrlo romantična haljina u dvije kontrastne nijanse ružičaste boje ima klasičan kroj.

Wow, bolja od kraljice? Catherine u moćnom izdanju s posvetom princezi Dijani Princeza od Walesa na krunidbi kralja Charlesa III. Obruč koji je Catherine nosila na krunidbi umjesto tijare Princ i princeza od Walesa na krunidbi +3 Catherine Middleton na krunidbi je nosila bijele salonke

Kopča se s prednje strane uz pomoć decentnih gumba, a ima i pripadajući remen napravljen od svilene tkanine, koji je Catherine ovaj put na leđima zavezala u mašnu. S prednje strane haljina je dodatno ukrašena plisiranim detaljima.

Catherine ju je nadopunila svojim omiljenim modelom obuće, espadrilama s platformom u bež nijansi, koje potpisuje popularni španjolski brend Castañer.

Catherine Middleton na pikniku Catherine Middleton na pikniku (Foto: Afp)

Izgleda da Catherine i njezina majka imaju sličan modni ukus jer je isti model haljine Carole Middleton prošle godine nosila na otvaranju Royal Ascota, konjičke utrke koja se smatra jednim od najprestižnijih britanskih društvenih događanja.

Carole Middleton u haljini brenda ME + EM Carole Middleton u haljini brenda ME + EM (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju