Nakon kratke stanke vojvotkinja od Cambridgea vratila se svojim obavezama i posjetila udrugu "Action for Children" u Walesu

Dok je nama "običnim" smrtnicama mini suknja sasvim normalan i prihvatljiv odjevni komad, za članice kraljevskih obitelji to baš i nije uobičajen odabir.

Otkako se udala za princa Williama, Catherine Middleton izbjegavala je tako kratke krojeve, ali sada se pojavila na jednom događanju u mini suknji koja seže do bedara.

Vojvotkinja od Cambridgea posjetila je udrugu "Action for Children" u Walesu koja brine o potrebitim obiteljima i djeci.

Za susret s voditeljima i štićenicima organizacije odabrala je klasični kostim u bordo boji sastavljen od spomenute mini suknje i sakoa ispod kojeg je nosila crnu dolčevitu. Guste crne najlonke i čizme visokim sara zaštitile su njezine noge od pogleda.

Vojvotkinja je odabrala kroj suknje posebno drag ženama neistaknutih oblina. Poznato je da mini A kroj vizualno stvara dojam naglašenijeg struka, a ako je uz to suknja lagano plisirana poput ove koju je nosila Catherine, dojam voluminoznosti i ženstvenosti još je jači.

U galeriji pogledajte kakve "čedne" krojeve inače nosi, a zatim provjerite kakav je stil njegovala vojvotkinja prije zaruka i zašto danas mora izbjegavati takvu odjeću.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju