Catherine Middleton sa suprugom Williamom posjetila je srednju školu u Harlowu u sklopu kampanje kojom se promiče mentalno zdravlje kod djece i mladih. Za tu prigodu vojvotkinja je odjenula haljinu s prorezom koja je otkrila njene vitke, vretenaste noge

Britanska vojvotkinja Catherine Middleton poznata je po svojoj ljubavi prema sportu, a u javnosti je se moglo vidjeti kako se bavi sportskim aktivnostima.

Da je redovita fizička aktivnost ostavila traga na tijelu 34-godišnje kraljevne, moglo se vidjeti u najfriškijem odjevnom izdanju lijepe Catherine. Za posjet srednjoj školi u Harlowu izabrala je plavu haljinu na bijele i crne točkice brenda Altuzzara čija je cijena 15.293 kune.

Unatoč paprenoj cijeni, ležerna haljina koja se kopča sprijeda pomalo ostavlja dojam kućne haljine, ali ima i dašak izazovnosti zahvaljujući prorezu sa strane koji je razotkrio vretenaste mišiće nogu, zasigurno rezultat vježbanja. Vitke noge dodatno su produžile nude štikle, a stajling je vojvotkinja zaokružila s torbicom u istoj boji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju