Nakon duljeg odmora vojvotkinja od Cambridgea vraća se svojim obavezama. Britanske Kraljevske zračne snage dodijelile su joj počasnu titulu

Catherine Middleton postala je počasna zapovjednica kadeta britanskih Kraljevskih zračnih snaga.

Za svečano događanje vojvotkinja je odabrala prekrasan svijetlo plavi kaput Alexandera McQueena koji je kombinirala s tamnoplavim salonkama od brušene kože.

Popunjavanjem obrva i njihovim pravilnim oblikovanjem svaka žena može u nekoliko poteza potpuno transformirati i otvoriti svoje lice.

U ovakvim prigodama članovi kraljevske obitelji redovito nose upečatljive šešire pa je Catherine poštovala protokol i odabrala zanimljiv crni model.

Međutim, nije samo odjevna kombinacija ono čime je danas plijenila pažnju. Pažljivo oko beauty stručnjaka uočilo je da je vojvotkinja preoblikovala svoje obrve. Sada je krase gušće obrve s naglašenim lukom koje su osjenčane olovkom u boji njezine kose i tako doprinose izražajnosti lica.

Popunjavanjem obrva i njihovim pravilnim oblikovanjem svaka žena može u nekoliko poteza potpuno transformirati i otvoriti svoje lice, a lijepa vojvotkinja svojom ‘intervencijom’ dokazala je da su obrve uistinu najveći ukras lica.

SAVJET: Pročitajte koji prirodni sastojci potiču rast obrva i provjerite kako šminkom obrve učniti gušćima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju