Catherine Middleton poznata je ljubiteljica recikliranja odjeće te se ne libi u istim odjevnim komadima pojaviti dvaput, pa i triput u javnosti. Treću reprizu tako su doživjeli i suknja i bluza mornarskog stila s potpisom Alexandera McQueena

Vojvotkinja Catherine Middleton u prigodnom outfitu s mornarskim štihom prisustvovala je nautičkoj utrci Ben Ainslie u Portsmouthu. Catherine je privlačila pažnju u tamnoplavoj suknji pencil kroja duljine do koljena s dva atraktivna proreza s prednje strane i bijeloj bluzi s tamnoplavim detaljima i zlatnim gumbima koji podsjećaju na uniforme u mornarici.

Istu suknju i bluzu Alexandera McQueena Catherine Middleton nosila je i prije 5 godina

Ovo je treći put da Catherine Middleton nosi istu suknju i bluzu koje potpisuje modni dizajner Alexander McQueen. Prvi put u ovoj se odjevnoj kombinaciji pojavila 2011. za posjeta lokalnim zajednicama u Birminghamu pogođenima prosvjedima koji su izbili toga ljeta.

Druga repriza dogodila se u lipnju 2014. godine kada je 34-godišnja vojvotkinja posjetila centar Bletchley Park u kojem je Catherinina baka za vrijeme Drugog svjetskog rata razbijala šifre njemačke vojske.

Zanimljivo je i da je sva tri puta Catherine nosila vrlo slične (a možda i iste) plave salonke.

Pogledajte i Catherine Middleton dvaput u istoj haljinici kakvu je voljela i Kim Kardashian.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju