Catherine Middleton preferira sofisticirana i ženstvena izdanja koja su uvijek prilagođena događanju na kojem se nalazi. Svoj odmjereni stil pokazala je i na 24-satnom protokolarnom posjetu u Francuskoj


Vojvotkinja od Cambridgea
u društvu supruga nalazi se na protokolarnom posjetu u Francuskoj. U svega nekoliko sata lijepa Catherine Middleton promijenila je tri različita izdanja.

'Catherine Middleton preferira sofisticirana i ženstvena izdanja koja su uvijek prilagođena događanju na kojem se nalazi.'

U Pariz je stigla na Dan sv. Patrika u zelenom strukiranom kaputu s potpisom Catherine Walker, a ovom simboličnom bojom odala je počast irskom svecu.

Na primanju u britanskoj ambasadi u glavnom francuskom gradu zasjala je u nepogrešivoj crnoj haljini brenda Alexander McQueen. Model bez rukava naglasila je crnim remenom, a sparila ga s crnim štiklama i bisernim nakitom.

Za gala večeru odabrala je ledenoplavu haljinu omiljene joj dizajnerice Jenny Packham koja je istaknula njezinu figuru te je uskladila s narukvicom i naušnicama.

Za sva tri izdanja dobila je pohvale modnih stručnjaka, kojima ni šik Francuskinje ne bi mogle pronaći manu.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što je vojvotkinja odabrala za državnički posjet u Francuskoj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju