Catherine Middleton našla se u ulozi prezenterice nagrade za muzej godine u Londonu. Buduća engleska kraljica plijenila je pažnju u, za nju, netipičnoj odjevnoj kombinaciji


Catherine Middleton
ne griješi kada su u pitanju odjevne kombinacije. Obično bira elegantna te iznimno nosiva modna izdanja koje izvrsno prilagođava različitim protokolarnim funkcijama. No neki joj stilisti ipak zamjeraju što rijetko kad riskira.

Da ima svoju razigraniju i senzualniju stranu pokazala je na dobrotvornoj večeri Prirodoslovnog muzeja u Londonu gdje se dodjeljivala nagrada Art Fund Museum za 2016.

Lijepa je Catherine na pozornicu zakoračila u bijeloj haljini od rastezljivog materijala koja je bila priljubljena uz njeno tijelo, te koja je istaknula njena ženstvena ramena.

 

A photo posted by @barbaracasasola on

Model brazilske dizajnerice s londonskom adresom Barbare Casasole iz ljetne kolekcije upotpunila je s odvažnim parom štikli 'Dollie' brenda Schultz.

 

Riječ je o sandalama otvorenih prstiju i potpetica visokih čak 9,5 centimetara u kojima se vojvotkinja od Cambridgea ne viđa često.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte drugu modnu stranu buduće engleske kraljice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju