Princeza od Walesa posjetila je centar Anna Freud u Londonu, humanitarnu organizaciju posvećenu mentalnom zdravlju djece. Princeza je pokroviteljica organizacije, a njezin dolazak organiziran je povodom obilježavanja Tjedna mentalnog zdravlja.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton u zelenoj haljini brenda Suzannah London Catherine Middleton +3 Catherine Middleton

Posjet je započela sudjelovanjem na okruglom stolu na kojem su sudjelovali brojni stručnjaci te zaposlenici centra. Zatim je s njihovim štićenicima popričala o anksioznosti, glavnoj temi ovogodišnjeg Tjedna mentalnog zdravlja.

Važno je da svi razgovaramo o svojim osjećajima i emocijama, onim dobrim i onim teškim, zato što ih svi imamo, zaključila je princeza.

Catherine Middleton u zelenoj haljini brenda Suzannah London Catherine Middleton u zelenoj haljini brenda Suzannah London (Foto: Guliver Images)

Catherine je za ovo službeno pojavljivanje odabrala vrlo decentno i jednostavno izdanje u kojem je glavna zvijezda haljina brenda Suzannah London.

12 modela haljina u najljepšim nijansama zelene boje Pull & Bear, 12,99 EUR New Yorker, 14,99 EUR Bershka, 17,99 EUR +9 C&A, 25,99 EUR

Isti model haljine, samo u bijeloj boji, princeza je već nosila u nekoliko prigoda, a izgleda da joj se toliko sviđa da je u svoju garderobu uvrstila i zelenu verziju.

Princeza od Walesa u bijeloj haljini brenda Suzannah London Princeza od Walesa u bijeloj haljini brenda Suzannah London (Foto: Afp)

To je nova varijanta modela koji se naziva Flippy Wiggle, ali ta haljina nije ni prevrtljiva niti se migolji, kako bi se možda pretpostavilo na temelju njezina naziva.

Suzannah London, 3790 EUR Suzannah London, 3790 EUR (Foto: Suzannah London)

Dapače, model retro stila s plisiranim detaljima i prednjim kopčanjem na gumbe pristajao joj je kao saliven. Romantičnu svilenu haljinu opasanu pripadajućim tankim remenom upotpunila je dvobojnim štiklama brenda Alessandra Rich.

Zelena je jedna od najpopularnijih proljetnih boja, koja vrhunac svoje popularnosti doživljava u proljetno-ljetnoj sezoni, pa se modeli haljina u toj boji definitivno mogu nazvati sezonskim favoritom. Zahvaljujući bogatoj paleti nijansi, svatko za sebe može pronaći adekvatan model, a ovakve varijante u zagasitoj nijansi savršene su za brojne prigode, od svakodnevnih do ozbiljnijih i svečanijih poput svadbi, krizmi i sličnih događanja.

Catherine Middleton Catherine Middleton (Foto: Guliver Images)

Štikle u zelenoj boji: 10 modela koji će razbuditi svaku kombinaciju Bershka, 25,99 EUR CCC, 39,80 EUR Mango, 45,99 EUR +7 Call It Spring (Zalando), 54,28 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju