Vojvotkinja od Cambridgea došla je na 70. dodjelu nagrade BAFTA koja se održala u Londonu i u drugi plan bacila najveće holivudske zvijezde

Tjednima se u kuloarima šuškalo da će Catherine Middleton biti posebna gošća na dodjeli nagrade BAFTA, a organizatore je to navodno brinulo jer su se bojali da će svojom pojavom zasjeniti zvijezde iz filmske industrije.

Upravo se to dogodilo kada je lijepa vojvotkinja zakoračila na crveni tepih u haljini modne kuće Alexander MxQueen. Haljina golih ramena s raskošnim cvjetnim uzorkom savršeno joj je pristajala, a posebno su se isticala i blještave viseće naušnice.

Ovom haljinom Catherine je još jednom prekršila zastarjelo pravilo britanske monarhije prema kojem članice kraljevske obitelji ne smiju otkrivati ramena i ruke u svečanim i javnim prigodama. Međutim, nekada su ovakve haljine za njih bile zabranjene, ali nova moderna vremena sa sobom su donijela i nova modna pravila pa više nije neuobičajeno na ovako sofisticiran način izražavati svoju ženstvenost.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju