Članovi britanske i španjolske kraljevske obitelji jutros su se tradicionalno uputili na uskrsnu misu. Očekivano, sve oči bile su uperene u vojvotkinju od Cambridgea i kraljicu Letiziju

Galerija Catherine Middleton i kraljica Letizia Vojvotkinja od Cambridgea i kraljica Letizia na uskrsnoj misi Španjolska kraljevska obitelj na uskrsnoj misi +1 Britanska kraljevska obitelj na uskrsnoj misi Britanska kraljevska obitelj tradicionalno se okupila u dvorcu Windsor. Zajednički odlazak na uskrsnu misu zabilježili su i fotografi, a najviše zanimanja izazvalo je pojavljivanje vojvotkinje od Cambridgea koja bi krajem travnja trebala roditi treće dijete.

Lijepa Catherine napravila je mali modni zaokret te je za ovu prigodu odabrala tamnosmeđu kombinaciju upotpunjenu salonkama i torbom u bež nijansi. Inače je za pojavljivanje na uskrsnoj misi uvijek birala svijetle odjevne kombinacije i pastelne nijanse.
Vojvotkinja od Cambridgea i kraljica Letizia na uskrsnoj misi Vojvotkinja od Cambridgea i kraljica Letizia na uskrsnoj misi Foto: AFP/Guliver/CoverImages/GettyImages
Na okupu je i španjolska kraljevska obitelj koja se trenutno nalazi u Palma de Mallorci. I njihov odlazak na misu nije prošao bez znatiželjnih fotografa koji su zabilježili i novu odjevnu kombinaciju kraljice Letizije.

Kraljica je nosila trendi tamnoplave hlače efektno ukrašene srebrnim gumbima u kombinaciji s romantičnom točkastom bluzom i tamnoplavim štiklama od brušene kože. Izdanje je zaokružila ružičastom torbom.

Tko ima bolju uskrsnu kombinaciju?

glasova:

Španjolska kraljevska obitelj na uskrsnoj misi Španjolska kraljevska obitelj na uskrsnoj misi Foto: Getty Images
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju