Chanel je novom 'capsule' kolekcijom sunčanih naočala proslavio dolazak sunčanih dana. Kolekcija se sastoji od dva elegantna okvira koji dolaze u četiri zanimljive boje, a uz kojih s nestrpljenjem iščekujemo suncem okupane ljetne dane

Chanel kolekciju sunčanih naočala pod nazivom 'capsule', s kojoj ćemo ući u najsunčaniji dio godine, opisuju dva zanimljiva modela okvira - ovalni i u obliku leptirovih krila, ukrašeni cvjetnim motivima koji slave šezdesete godine prošlog stoljeća.

Chanel kolekciju sunčanih naočala pod nazivom 'capsule' opisuju dva zanimljiva modela okvira - ovalni i u obliku leptirovih krila

Ovaj vječni, retro oblik sunčanih naočala savršeno se slaže s ležernim traperom i prozračnim dnevnim kombinacijama kao stvorenim za tople ljetne dane.

Ugodne boje leća, koje imaju visoku zaštitu i antirefleksivna svojstva, savršeno se stapaju s razigranim pastelnim bojama okvira koje pokrivaju paletu od ružičastih, plavih i zelenkastih tonova pa sve do smeđe i sive te boje jantara.

Capsule kolekcija sunčanih naočala kao da najavljuje sjajnu ljetnu fantaziju koja pršti mladenačkim duhom i snažnom energijom, a u prodaji će se naći od idućeg mjeseca.

U galeriji fotografija donosimo 8 modela sunčanih naočala iz Chanelove 'capsule' kolekcije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju