Ovog je mjeseca film "Pakleni šund" proslavio 29. rođendan. Gotovo tri desetljeća od objavljivanja film nastavlja osvajati publiku jedinstvenom pričom i nezaboravnim likovima.

Galerija Uma Thurman u filmu Pakleni šund Uma Thurman u filmu Pakleni šund Scena iz filma Paklenu šund +1 Chanelov lak za nokte, nijansa Rouge Noir

Zajedno s filmom, svoj debi na filmskom platnu imao je i jedan lak za nokte. Uma Thurman, odnosno Mia Wallace, nosila je Chanelov lak za nokte, nijansu Rouge Noir.

Rođendan kultnog filma mi smo iskoristili kao priliku da vas podsjetimo i na taj kultni lak za nokte, koji je kao stvoren za hladniji period godine pred nama. 

Osim što ima kultni status, taj tamno, tamno crveni lak za nokte i dalje je predmet obožavanja žena diljem svijeta. On je divan i šik i elegantan..., a beauty znalci kažu da s njim i najneuredniji nokti izgledaju njegovano.

Osim u spomenutom filmu, lak se pojavio i u Madonninu spotu za pjesku "Take a Bow".

Na modnoj pisti pojavio se prvi put na Tjednu mode u Parizu sredinom 90-ih, a modni znalci kažu da je postao prvi lak koji je stekao kultni, kolekcionarski status.

Ako ste u potrazi sa savršenom jesenskom nijansom laka za nokte, vaša potraga možda je upravo završila.

Chanel Rouge Noir Chanel Rouge Noir (Foto: Shutterstock)

Kakve divne boje! Osam manikura koje je Vogue izdvojio kao idealne za jesen Svjetle nijanse ružičaste uvijek su popularne Maslinasto zelena manikura Manikura koja podsjeća na maglovita jutra još je jedan super izbor +4 Bordo mankura

Ako cijelu jesen želite imati elegantnu manikuru, držite se ovih sedam opcija Crna manikura Ecru manikura Svjetloružičasta manikura +3 Tamno crvena manikura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju