Chrissy Teigen sa suprugom Johnom Legendom promovirala je svoj kamion s hranom Cravings u kojem je slavni par besplatno dijelio razne delicije. Obožavatelji i prolaznici uživali su u Chrissynim specijalitetima kao što su banana-kruh, palačinke i vafli s mochijem, okruglicom koja se radi od mekane i hrskave riže s finim punjenjem te slani keksi od čokolade i makadamije.

Galerija Chrissy Teigen u kombinaciji koja slavi trudničko tijelo - 6 Chrissy Teigen u kombinaciji koja slavi trudničko tijelo Chrissy Teigen u kombinaciji koja slavi trudničko tijelo - 1 +5 Chrissy Teigen u kombinaciji koja slavi ljepotu trudničkog tijela

Chrissy Teigen na taj način promovirala je svoju novu kulinarsku knjigu s receptima "Cravings", pa ne čudi da je dijeljenje besplatnih pekarskih proizvoda i deserata po njezinim receptima izazvalo veliki interes. Mnogi su se okupili oko kamiona postavljenog u Zapadnom Hollywoodu, a Chrissy je u svemu podrška bio suprug, slavni glazbenik John Legend.

Chrissy Teigen u kombinaciji koja slavi trudničko tijelo - 1 Chrissy Teigen u kombinaciji koja slavi ljepotu trudničkog tijela (Foto: Guliver image)

Zgodna Chrissy, koja je treći put trudna, iskoristila je to događanje da odjene atraktivnu kombinaciju koja je istaknula njezin trudnički trbuh. Nosila je pripijenu crnu haljinu od rastezljivog materijala asimetričnog kroja. Gornji dio haljine otkriva desno rame te ima vrlo dugačke uske rukave pa izgleda kao da ljepotica nosi rukavice. Krojen je u obliku topa rezanog tik ispod grudi s prorezom koji se nalazi i na leđima.

Nisu Rihanna i Adriana jedine: 10 najodvažnijih trudničkih izdanja svih vremena Trudničko izdanje Ashley Graham Trudničko izdanje Kate Hudson Glamurozno trudničko izdanje Blake Lively +8 Trudničko izdanje pjevačice Ciere

Kupaći kostimi slavnih trudnica: Koji je model najpopularniji u blaženom stanju? Trudna Rihanna u šljokičastom bikiniju Tina Kunakey Emily Ratajkowski +3 Ashley Graham

Donji dio odvažne kreacije je na preklop s visokim rasporom na lijevoj strani. Chrissy je stajling upotpunila crnim čizmama od brušene kože koje imaju umjereno visoku tanku potpeticu te su visine do sredine listova.

Nema sumnje da je za dnevnu poslovnu obvezu atraktivna trudnica izabrala kombinaciju koja slavi ljepotu trudničkog tijela.

Chrissy Teigen u kombinaciji koja slavi trudničko tijelo - 4 Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju