Manekenka Chrissy Teigen s kćerkicom Lunom snimljena je u zračnoj luci u Los Angelesu na putu prema Londonu gdje trenutno boravi njezin suprug John Legend. Lijepa mama za put je izabrala udobnu odjevnu kombinaciju te cipele koje većini žena ipak nisu prvi izbor za putovanje

Chrissy Teigen sa svojom 16-mjesečnom kćerkicom Lunom otputovala je iz Los Angelesa u London kako bi bila sa suprugom, pjevačem Johnom Legendom koji je na turneji u Velikoj Britaniji.

Izbor cipela odudarao je od ostatka opuštenog stajlinga Chrissy Teigen. Nosila je crne gležnjače s vrlo izraženim špicom, gotovo poput šiljka, i visokom iglenom potpeticom

Za putovanje je 31-godišnja manekenka odjenula ležernu kombinaciju kako bi se tijekom leta osjećala što udobnije. Kariranu košulju s crno-bijelim uzorkom koju je svezala u struku nosila je uz maslinastozelene hlače vrećastog kroja, a od modnih dodataka izabrala je crnu torbu, crne sunčane naočale i okrugle srebrne naušnice.

No izbor cipela odudarao je od ostatka opuštenog stajlinga. Chrissy je nosila crne gležnjače s vrlo izraženim špicom, gotovo poput šiljka, i visokom iglenom potpeticom. Hodanje na takvoj potpetici sigurno zahtijeva određenu spretnost koja lijepoj mami, kako se čini, ne nedostaje.

Kada je u zračnoj luci došla na sigurnosnu kontrolu, Chrissy je morala je skinuti cipele, što je uobičajeni protokol sigurnosne procedure u zračnim lukama. Slične modele gležnjača sa špicom i iglenom potpeticom iz trgovina pogledajte u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju