Supermodel Chrissy Teigen i njezin suprug John Legend izveli su svoju kćerkicu Lunu u prvu šetnju New Yorkom. Ponosni roditelji nisu uspjeli pobjeći oku znatiželjnih fotografa

Chrissy Teigen i John Legend prije točno mjesec dana postali su roditelji malene Lune.

Chrissy Teigen rodila je kći Lunu prije 30 dana.

Ona je njihovo prvo dijete, a ponosni roditelji uživaju u svakom trenutku sa svojom bebicom koju su dugo čekali. Chrissy je tijekom trudnoće otvoreno govorila o problemima s neplodnošću i neuspjelim pokušajima umjetne oplodnje, a vijest da će napokon postati mama objavila je na svom Instagram profilu.

Samoprozvana ovisnica od društvenim mrežama ovaj tjedan bila je meta kritika nekih korisnika Instagrama, a predmet rasprave bila je fotografija na kojoj pozira u vrućim hlačicama i ‘crop topu’. Kritičari su ih prozvali neprimjerenima za osobu koja je rodila prije manje od mjesec dana.

 

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Iako se inače bez ikakve zadrške pismeno razračunava s ‘hejterima’, ovaj put odgovorila im je modnim izdanjem koje je odabrala za prvu šetnju s kćerkicom.

Nosila je ‘zloglasne’ vruće hlačice u kombinaciji s majicom, laganim ogrtačem i štiklama, a osmijeh od uha do uha pokazao je da se ne namjerava ispričavati zbog toga što izgleda fantastično.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju