Cindy Crawford kao jedna od najljepših žena u svijetu slavnih više nema potrebe za dokazivanjem i neprestanom potrebu za savrenošću. Izgleda prelijepo i glamurozno, a sitne ženske nedostatke poput celulita ponosno pokazuje

Kako odabrati idelanu odjevnu kombinaciju za odlazak na kavu s prijateljicom ili kćerkom pokazala nam je Cindy Crawford prilikom šetnje sa svojom kćerkom u Malibuu.

Četrdeset i devet godina poznata manekenka i poslovna žena odjenula je komotnu bijelu bluzu te kratke hlačice s geometrijskim uzorkom. Za glamurozni efekt bile su zaslužne šik sunčane naočale te bujna i sjajna kosa.

Odičnu liniju manekenke nije zasjenio niti celulit na bedrima, već je dapače pokazao kako on nije nikakava prepreka u ostavljanju dobrog dojma.

Noge nije niti pokušavala izdužiti neudobnim štiklama, već je obula sandale koji pristaju i stilu i obavljanju obaveze s teen kćerkom.

Trinaestogodišnja Kaia krenula je majčinkim stopama te je već snimila naslovnicu za Teen Vogue kao i kampnanju za Versace.

Da joj poklonika niti kampanja sigurno neće nedistajati dokazuje i brojka od 100.000 folowera na njezinom Instagram profilu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju