Supermodel Cindy Crawford sredinu tjedna iskoristila je za izlazak na spoj sa suprugom Randeom Gerberom.

Galerija Cindy Crawford Rande Gerber i Cindy Crawford Bivša manekenka u jednostavnoj, a tako dobroj kombinaciji +7 Cindy Crawford - 2

Dobro raspoloženi par odlučio se za večeru u jednom restoranu u Malibuu, a bivša manekenka još je jednom pokazala da ima sjajan osjećaj za stil.

Rande Gerber i Cindy Crawford Rande Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia)

Za izlazak je odjenula bijeli pleteni džemper koji je uparila s crnim kožnatim hlačama i čizmama do koljena na blok-potpeticu. Jednostavna, ali moćna kombinacija pokazala se kao pun pogodak.

Vjerujemo da će je mnogi poželjeti kopirati, ali i da je puno onih kojima su baš ovakve kombinacije nezaobilazan dio hladnijeg dijela godine.

Bivša manekenka u jednostavnoj, a tako dobroj kombinaciji Bivša manekenka u jednostavnoj, a tako dobroj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Kožnati komadi, naime, vrlo su popularni u jesenskim i zimskim mjesecima, a uz omiljene jakne jednako su popularne kožnate hlače, posebno crni modeli, poput ovoga koji nosi bivša manekenka, uz koje svaka kombinacija izgleda moćnije.

Crne kožnate hlače komad su koji je nosiv u raznim prigodama, od dnevnih do večernji. Cindy Crawford potvrdila je da izgledaju sjajno u kombinaciji s pletivom, ali jednako dobro slažu se s elegantnim bluzama, predimenzioniranim sakoima i svim drugim komadima iz jesenke garderobe.

10 komada zbog kojih jesenska garderoba izgleda skuplje nego što stvarno jest Zara, 599,90 kn Scotch & Soda (Europa92), 1359 kn Mango, 549,90 kn +10 Reserved, 179,90 kn

Za ljubiteljice kožnatih hlača nekoliko modela iz trenutačne ponude trgovina izdvojili smo u našoj galeriji na početku teksta.

Zara, 199,90 kn Zara, 199,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju