Neke žene godine kao da zaobilaze. Izgledale su mrak u svojim dvadesetima, tridesetima, a i na pragu pedesetih ne izgledaju gotovo niti malo starije. Jedna od sretnica svakako je bivši top model, žena klasične ljepote kojoj se još uvijek divimo

Žena čije modne kombinacije kopiramo, od koje ćemo naučiti da zbog godina ne treba žrtvovati stil, mrak komad koja zna kako nositi traper, običnu majicu,crni kombinezon, ali i haljinu bez grudnjaka. Žena s karizmom koju morate primijetiti i kada je u jednom sasvim običnom topiću i trapericama.

Cindy Crawford lako možemo ponovno zamisliti kao glavnu manekenku na modnoj reviji, a način na koji je zaobilaze godine jednostavno zapanjuje. Naime, na svom Instagram profilu slikom u crnom bodiju koji otkriva njezine savršene obline, pokazala je kako i danas sa 48 godina ima savršeno isklesano tijelo.

Zgodna Cindy je u 'poplavi' golišavih fotografija na društvenim mrežama očitala lekciju jednim damskim izdanjem na plahtama. Naime, mnoge zvijezde nerijetko objavljuju selfije i slike u raznim pozama, kadrirajući atribute i pokazujući svoje draži. Cindy je pak klasičarka koju možda ponekad vidimo s većim dekolteom. No, kada za potrebe kampanje treba uskočiti u bodi i pokazati obline ona to čini na sofisticiran i elegantan način. 

Mama dvoje djece i nakon gotovo 30 godina karijere ima lice anđela, tijelo manekenke i pogled laneta.

 

 

A little #BTS for @omega and @esmagofficial. Thanks @marygreenwell and @jamesbrownhair for making me look good!

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju